Ποιοί είμαστε

Η ενασχόληση της οικογένειας μας με το ποιοτικό ελληνικό φαγητό ξεκίνησε το 1948. Tρεις γενεές μετά το ξεκίνημα, η όρεξη & η δίψα μας για το ελληνικό φαγητό συνεχώς μεγαλώνει.
Πρώτος το αγάπησε ο παππούς και η γιαγιά Παναγιώτης & Ελένη Αναγνωστόπουλου, που τη δεκαετία του 50’ άνοιξαν το πρώτο τους εστιατόριο στη Τρίπολη. Από τότε έχουν αλλάξει πάρα πολλά, ένα όμως παραμένει ίδιο: το πάθος μας για το ποιοτικό φαγητό και το άψογο service.

Τα βασικά μας θεμέλια είναι: το οικογενειακό περιβάλλον και κλίμα της εταιρίας μας, η προσωπική μας ενασχόληση και το μεράκι, οι ποιοτικές πρώτες ύλες, οι chef μας, το ανθρώπινο δυναμικό, η άμεση επαφή με τους πελάτες μας, η ευελιξία της νοοτροπίας μας, οι εγκαταστάσεις μας και ο εξοπλισμός μας, το όραμα μας για συνεχόμενη βελτίωση και εξέλιξη, μιας και ο χώρος της κουζίνας συνεχώς εξελίσσεται!

Θέλουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο σε οποιαδήποτε φάση της ζωής σας είτε πρόκειται για κοινωνικό, είτε για επαγγελματικό event. Διότι η ευτυχία και η επιτυχία είναι συνώνυμα ενός εξαιρετικού γεύματος.

Η εταιρεία μας διαθέτει σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.